Alle holdbeskrivelser samt tilmelding til hold sker via vores elektroniske medlemssystem, der giver en meget smidig medlemshåndtering til fordel for både klubben og dig som medlem.

Se vores hold her

Du kan nemt se, hvor mange ledige pladser der er på de enkelte hold, og når du har fundet det hold, som du vil gå på, betaler du med det samme med dit dankort. Du kan betale hele kontingentet på én gang eller fordelt over tre rater. Hvis du betaler for hele sæsonen med det samme, får du 5% i rabat.

Sådan kommer du igang
Tilmeldingen foregår i 2 trin: Det første trin giver dig en brugerprofil i vores nye system, mens trin 2 registrerer dig som medlem af Herlev Svømning. Begge link åbner en ny fane.

  1. Opret din medlemsprofil ved at klikke her og følg anvisningen.
  2. Meld dig på hold via dette link. Her klikker du dig ind på det holdniveau, som du mener passer bedst til dig. Du kan frit vælge den dag og tid der passer dig bedst. I spalten længst til højre kan du se, hvor mange der er tilmeldt det enkelte hold og hvor mange svømmere der i alt kan være på holdet.

Er I flere i familien, der vil svømme, skal alle have hver sin egen profil, men I kan sagtens bruge den samme e-mail-adresse.

Du modtager en mail, når du har oprettet din medlemsprofil og når din tilmelding er registreret.

Vi glæder os til at se dig på bassinkanten.

Med venlig hilsen
Herlev Svømning