Vi synes det er vigtigt, at alle børn lærer at svømme og være trygge i vand. Vi lægger også stor vægt på, at børn lærer at svømme korrekt allerede fra starten, og derfor tilbyder vi vores yngste medlemmer i svømmeskolen et nyt og forbedret svømmeskolekoncept i samarbejde med DGI. Svømmeskolekonceptet giver mere kvalitet i undervisningen og samtidig får I som forældre bedre mulighed for at følge Jeres barns udvikling i og udenfor vandet.

Det nye svømmeskolekoncept sikrer, at du og dit barn får:

  • Svømmeundervisning med endnu mere kvalitet: Det nye svømmeskolekoncept er et samarbejde med DGI og er et gennemarbejdet og afprøvet koncept, der tager udgangspunkt i grundfærdighederne, de fire stilarter (butterfly, rygcrawl, brystsvømning og crawl) samt discipliner som polo, livredning, udspring og synkronsvømning.
  • Personlig svømmebog med udlevering af klistermærker: Alle børn på svømmeskole 1 og 2 får en personlig svømmebog. Bogen kan bruges til at synliggøre børnenes progression, da de efter hver svømmeprøve præmieres med klistermærker, efterhånden som de udvikler deres svømmefærdigheder. Derudover er der også sjove opgaver i svømmebogen.
  • Svømmeprøver hvert kvartal: Der er opstillet mål for, hvad børnene skal lære hvert kvartal for at sikre, at de hele tiden udvikler sig. Det er efter disse svømmeprøver, at børnene præmieres med klistermærker til svømmebogen.
  • Uddannede svømmeinstruktører: Alle svømmeskolens instruktører har været på mindst én DGI-svømmeuddannelse, så de har styr på pædagogikken, teknik, tilrettelæggelse af undervisningen m.m. På kurserne er der fokus på undervisningen både i og udenfor vandet.

Vi har forsat hold på 4 niveauer: Som udgangspunkt strækker svømmeskolen sig over fire år med forskellige niveauer, hvilket sikrer, at alle børn hele tiden er på et niveau, der passer præcis til dem. Vi har valgt at det nye koncept i år starter på svømmeskole 1 og 2. Med tiden vil konceptet komme til at omfatte alle 4 niveauer i svømmeskolen.

Vi vil forsat afslutte vores sæson med de nuværende delfindiplomer på alle 4 holdniveauer i svømmeskolen. Har du spørgsmål til svømmeskolekonceptet, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Download svømmeskolekonceptet her

svbog